Mercado Produktion

 

Lego klar-bit
Mercado Produktion AB Små och stora beställare

1964 startade Söndrums Svets & Mekaniska som legotillverkare. Under 1970-talet inledde man ett samarbete med Mercado Medic AB, ett samarbete som under åren har utvecklats mer och mer. De båda företagen köptes sedermera upp av Bloemen Invest vilket ledde till namnbytet till Mercado Produktion AB. Idag är företaget ett dotterbolag till Mercado Medic AB, med huvudkontor i Stockholm.

Unika lösningar

Mercado Produktion tillverkar i huvudsak komponenter
till vår egen produkt; individuellt anpassade arbetsstolar och elrullstolar främst för personer med funktions-nedsättning .

Det rör sig om unika stolar med oändliga utbyggnads-möjligheter och vi bygger det mesta själva. Produkterna tillverkas i vår moderna svenska fabrik och känneteck-nas av hög kvalitet. Här tillverkar vi såväl stålkonstruk-tioner som stoppning till stolarna. I juli 2009 invigde vi 900 nya kvadratmeter produktionsyta och cirka 1.000 kvadratmeter asfalterad uppställningsyta. Idag är vi 21 anställda på anläggningen i Halmstad.

Maskinparken är av det moderna slaget och innefattar bland annat en lasermaskin som skär upp till 15 mm tjock plåt, trumlingsmaskin med tork, kantpress, bockmaskin, svetsrobot och tapetseraravdelning. Kapaciteten är således stor i anläggningen och vi tar oss an legoarbeten från andra uppdragsgivare. Här finns möjlighet att lägga 3D-filer direkt in i maskinerna.

Med vår erfarenhet kan vi göra det mesta.

 

Kontakt

Mercado Produktion AB
Furuviksringen 37
302 44 Halmstad

Telefon: 035-166570
Telefax : 035-166576

E-post:

 

hem